AirFit™ F30

Liten, stille og designet for frihet

Ultrakompakt helmaske i et lite, stille1 og behagelig format2. Den tettsittende maskeputen på AirFit F30 legger seg fint under nesen og gir mer visuell og fysisk frihet og fjerner ubehag og røde merker på neseryggen.

Visuell frihet

airfit-F30-ultrakompakt -full ansiktsmaske visuelt-frihet-resmed-mobile

Under-nesen-design betyr at AirFit F30 er merkbart mindre, mer diskret og mer attraktiv enn en tradisjonell helmaske.
Uten maskepute over neseryggen kan du enkelt gjenoppdage enkle gleder som å ha på briller og lese komfortabelt.

Fred og ro

airfit-F30-maske-fred-og-ro-resmed-mobile

AirFit F30 med QuietAir ™ -ventilen er stillere enn de ledende ultrakompakte ansiktsmaskene fra andre leverandører.¹ QuietAir ™ -ventilen gir en forsiktig og stille luftstrøm fra masken din for å skape en roligere og mer avslappet atmosfære med lite trekk til sengepartneren².

Ingen røde merker på nesen

airfit-f30-mask-nothing-over-the-nose-resmed-mobile

F30s ultrakompakte maske ligger komfortabelt under nesen, ikke over den. Mindre ansiktskontakt ser bra ut, føles bra og betyr at du kan si farvel til røde merker og trykk på neseryggen din

Handle i nettbutikken

Trenger du nytt utstyr, tilbehør eller reservedeler? Det er raskt og praktisk å handle i ResMed nettbutikk hvor som helst og når som helst. Registrer deg for å motta nyhetsbrevet vårt og du vil også motta informasjon om de nyeste produktene og kampanjene våre.

Referanser:

1.Lydeffektnivå med QuietAir på 21 dBA –  brukerveiledning for AirFit F30, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4500405.
2. Ekstern 7-dagers klinisk studie av 21 ResMed-pasienter og andre pasienter, gjennomført av ResMed mellom 16.04.2018 og 05.05.2018. Data på fil; ID A4356449.