Søvnapnéapparater

ResMeds løsninger for søvnapnébehandling er en vinnerkombinasjon av avansert ytelse, pålitelig komfort og effektiv, brukervennlig oppfølging. Våre behandlingsapparater for søvnapné egner seg for pasienter med flere former for søvnrelaterte respirasjonsforstyrrelser.

CPAP & AutoSet

Hvis du sliter med søvnrelaterte respirasjonsforstyrrelser, kan søvnbehandlingsapparatene våre være svaret. Disse diskré, effektive apparatene tilbyr avansert ytelse og er optimalisert for pasientkomfort.

Søvn bilevel

Bilevel-apparatene våre er ideelle hvis du trenger positivt luftveistrykk-behandling, og ikke er en egnet kandidat for standard behandling. Et søvn bilevelapparat fra ResMed kan bli løsningen for en god nattesøvn – fordi den er laget med tanke på komfort

AirMini reise-CPAP

Verdens minste CPAP-apparat.1

airmini-cpap-apparat
airmini-CPAP-maskin-reise
airmini-CPAP-maskin-reise-bedside

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være utgått. Gå til våre brukerveiledninger og tekniske dokumenter og få tilgang til mer informasjon.

 

Her finner du informasjon om flere produkter

Uansett om pasienten trenger mekanisk ventilasjon hjemme, på sykehus eller på reiser, gir våre allsidige ventilasjonsapparater god behandling for en rekke respirasjonslidelser.

Les mer

Bla gjennom utvalget vårt av utskiftbare deler og reservedeler, maske- og apparattilbehør med mer for å sikre at pasientens utstyr fortsetter å fungere optimalt.

Les mer

ResMeds behandlingsapper inneholder intuitive grensesnitt og gir et raskt oversiktsbilde av behandlingen din. Du kan proaktivt følge med på terapien din og dele den med legen din.

Les mer

Referanse:

  1. Fra og med 1. oktober 2019.