Søvnapnéapparater | ResMed

CPAP-apparater for søvnapnébehandling

Hvis du opplever søvnrelaterte pusteforstyrrelser, finnes det nok et ResMed CPAP-apparat som er rett for deg. Alle våre apparater kan pares med en brukervennlig veiledningsapp, slik at du får en bedre opplevelse og kan følge med på fremgangen. Helsepersonell kan kontrollere behandlingsdataene og tilby skreddersydde behandlingsløsninger, enten eksternt eller personlig.

Hva er et CPAP-apparat?

airsense-11-apap-søvnapné-apparat-nattbord mobile

CPAP representerer kontinuerlig positivt luftveistrykk, som er en behandling som vanligvis brukes for å behandle søvnapné. APAP- og bilevel-apparater ser like ut, men bruker forskjellige behandlingsalgoritmer. Alle disse apparatene leverer luft gjennom slange og i en maske for å holde luftveiene åpne mens du sover og hjelpe deg med å få en god natts hvile.

De tre typene apparat for obstruktiv søvnapné

Automatisk trykkjustering

Et APAP-apparat har automatisk trykkjustering. Det justerer luftstrømmens trykknivå som leveres gjennom hele natten.

AirSense 11 AutoSet >
AirSense 10 AutoSet >
AirSense 10 AutoSet for henne >

To lufttrykk

Et bilevel-apparat har to trykknivåinnstillinger: et høyere trykk for når du puster inn, og et lavere trykk for når du puster ut. Det er utviklet for å forbedre pustekomforten for personer som har problemer med å venne seg til luftstrømtrykket.

AirCurve 10 VAuto >

Reisevennlig

Bærbare CPAP-apparater har mange av de samme fordelene som et tradisjonelt apparat, men er mer praktisk siden de er mye mindre. ResMeds AirMini er verdens minste CPAP. Den veier bare 300 g og er dimensjonert til å passe i håndflaten.

AirMini bærbar CPAP >

Å venne seg til lufttrykket fra en PAP kan være utfordrende

Det kan være vanskelig å venne seg til den jevne, trykksatte luftstrømmen fra et CPAP- eller APAP-apparat. Hvis du sliter med å venne deg til behandlingen, kan et bilevel-apparat hjelpe deg med å puste enklere og få en mer behagelig behandlingsopplevelse. Spør legen om bilevel kan være et godt alternativ for deg.

AirSense 11, utviklet for å sikre enklere behandling

Hvis du vil oppleve en god start på behandlingen, er det verdt å vurdere et ResMed AirSense 11 CPAP-apparat. Disse apparatene er utviklet for å gjøre det enklere å starte med søvnapnébehandling og etterleve den.

APAP-maskiner

Opplev diskré, effektiv behandling for søvnrelaterte pusteforstyrrelser med ResMed AutoSet-apparater. Disse behandlingsapparatene for obstruktiv søvnapné tilbyr ytelses- og komfortfunksjoner.

AirSense 11 AutoSet

Utviklet for å hjelpe deg til god oppstart og fortsettelse med PAP-behandling

AirSense 10 AutoSet for Her

Behandlingsapparat med automatisk trykkjustering for kvinner

AirSense 10 AutoSet

Behandlingsapparat med automatisk trykkjustering

AirMini bærbar CPAP

Verdens minst CPAP-apparat, utviklet for behandling mens du er på farten*

Bilevel-søvnapparater

Bilevel-apparatene våre er ideelle hvis du trenger positivt luftveistrykk-behandling, og ikke er en egnet kandidat for standard behandling. Et søvn bilevelapparat fra ResMed kan bli løsningen for en god nattesøvn – fordi den er laget med tanke på komfort

AirCurve 10 VAuto
Et automatisk justerende bilevel-apparat til pasienter som trenger mer respirasjonskomfort

Adaptiv servoventilasjon**

AirCurve 10 CS PaceWave

Synkronisert behandling for sentral søvnapné med og uten obstruktiv søvnapné

Følg søvnen med myAir-appen

myair-app-for-søvnapnépasienter-oversikt-biblioteksassistent

myAir er en motivasjonsapp som gir deg enkel tilgang til søvndata samt instruksjonsvideoer, oppmuntrende meldinger med mer. Med AirSense 11 kan du få tilgang til interaktive videoer som kan hjelpe deg med å administrere utstyret, skreddersydde råd og veiledning som kan hjelpe deg med å løse små problemer, og nyttige tilbakemeldingsverktøy hvis du trenger ekstra hjelp.***

 

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være utgått. Gå til våre brukerveiledninger og tekniske dokumenter og få tilgang til mer informasjon.

 

Utforsk flere produkter

Uansett om pasienten trenger mekanisk ventilasjon hjemme, på sykehus eller på reiser, gir våre allsidige ventilasjonsapparater god behandling for en rekke respirasjonslidelser.

Les mer

Bla gjennom utvalget vårt av utskiftbare deler og reservedeler, maske- og apparattilbehør med mer for å sikre at pasientens utstyr fortsetter å fungere optimalt.

Les mer

ResMeds behandlingsapper inneholder intuitive grensesnitt og gir et raskt oversiktsbilde av behandlingen din. Du kan proaktivt følge med på terapien din og dele den med legen din.

Les mer

I brukerveiledningen finner du relevant informasjon om advarsler og forholdsregler som må tas hensyn til før og under bruken av produktet.

Referanser:

* Pr. 18. mars 2021. 136 mm (B) x 84 mm (D) x 52 mm (H), 450 cm³.

**ASV-behandling er kontraindisert hos pasienter med kronisk, symptomatisk hjertesvikt (NYHA 2-4) med redusert venstreventrikulær ejeksjonsfraksjon (LVEF ≤ 45 %) og moderat til alvorlig predominant sentral søvnapné.

***Noen myAir-funksjoner er bare tilgjengelige i myAir-appen og for Air11-søvnapnémaskiner. myAir er bare tilgjengelig i utvalgte land. Noen apparater er bare tilgjengelige i utvalgte land.