Pasienthistorier | ResMed

Pasienthistorier

Du er ikke alene på behandlingsferden. Les historier om andre med diagnosen søvnapné og hvordan de har vent seg til behandlingen.

 

Les våre søvnapné-historier

“Jeg har så mye mer energi når jeg underviser sent på dagen, eller når jeg trener. CPAP har forandret livet mitt.”

“Jeg kan ikke fatte hvor mye mer energi jeg har i løpet av dagen. Blodtrykket mitt har blitt normalt. Nå har jeg mye mer glede av å leke med barna.”

“Husk at søvn spiller en livsviktig rolle for helsen – og ved sykdom. Hvis du sliter med å venne deg til PAP-systemet ditt, få hjelp fra noen som har gjennomgått akkurat det samme. Det kan utgjøre en enorm forskjell!”

“Første gang jeg brukte CPAP, våknet jeg opp uten hodepine. Snart trengte jeg ikke lenger sove umiddelbart etter hjemkomst. Det var flott.”

“CPAP-behandlingen har forandret livet mitt. Nå får jeg en god natts søvn, og jeg har alltid maskinen min med meg uansett hvor jeg drar.”

Mer om langsiktig etterlevelse

ResMed nettilkoblede løsninger åpner for proaktiv oppfølgning utført av helsepersonell, og fører til mer ansvarliggjorte pasienter som er engasjert og interessert i sin egen søvnapnébehandling.

Les mer

Hjelper søvnapnépasienter til å engasjere seg i behandlingen og integrere behandlingen i søvnrutinene de første 90 dagene, med individuelt tilpasset hjelp fra myAir-appen.

Les mer

Behandlingsetterlevelse kan være den største utfordringen for pasienter med søvnapné. Komfortabelt utstyr, oppfølging og opplæring er kritisk i å hjelpe pasienter til å tilpasse seg til og holde fast ved behandlingen.

Les mer