Masker til sykehusbehandling av respirasjonsforstyrrelser | ResMed

Sykehusmasker for ventilasjonsbehandling

Se ResMeds utvalg av sykehusmasker og engangsmateriell for pasienter. Vårt utvalg er egnet for ikke-invasiv ventilasjon og behandling av respirasjonsforstyrrelser, og omfatter ventilerte og ikke-ventilerte helmasker til engangsbruk på sykehus. Disse løsningene ivaretar en rekke bruker- og behandlingsbehov, og hjelper behandlingsteam å gi rask respirasjonsstøtte til sykehuspasienter.

AcuCare™ F1‐0 ikke-ventilert helmaske

for sykehus

AcuCare™ F1‐1 ikke-ventilert helmaske

med AAV for sykehus

AcuCare™ F1‐4 ventilert helmaske

for sykehus

Finner du ikke produktet du leter etter?

Det kan være utgått: Kontakt ResMeds kundeservice for å få vite mer. Du kan også besøke vår side med brukerveiledninger og tekniske dokumenter for å utforske andre ressurser.

 

Se utvalget av andre masker til søvn- og ventilasjonsbehandling

Ikke-ventilerte (NV) masker omfatter hel- og nesemasker, for å imøtekomme en rekke pasienter og terapibehov. De gir en sikker og behagelig løsning for ikke-invasiv ventilasjon på sykehuset eller hjemme.

Les mer

Helmasker dekker mer av ansiktet, for å imøtekomme behovene til mennesker som for det meste puster gjennom munnen. ResMeds helmasker tilbyr en minimal utforming, og de er utformet for å være lette og behagelige for ansiktet.

Les mer

Nesemasker kombinerer den minimale utformingen av neseputemasker, men med litt mer dekning over nesen. De er også utformet for å gi et klart synsfelt.

Les mer