AirFit™ P10 for AirMini

Neseputemaske for AirMini reise-CPAP-apparat

Neseputemaske utformet utelukkende for AirMini, det minste Auto-CPAP-apparatet på markedet. AirFit P10 for AirMini har en pute med dobbeltvegg, en kompakt ramme under nesen, delt hodestropp og effektiv, innebygd vannløs fukting takket være den innovative ActiveAir-ventilen.

Produktkoder: Maskepakke (38824), P10 tilkoblingsadapter for AirMini (38845)

En enkel og lettvint design

airfit-p10-for-airmini-hann-i-bed-resmed-mobile

AirFit P10 for AirMini er en av ResMeds minste masker for ResMeds minste system. Den kompakte rammen som går under nesen, og de delte hodestroppene er konstruert slik at pasienten kan tilpasse masken selv.

Med bare 4 komponenter og en intuitiv klikk på plass-design er den konstruert for å være enkel å tilpasse, rengjøre og montere, slik at maskeoppsettet nesten går som en lek.

ActiveAir-teknologi

p10-for-airmini-HMX-waterless-humidification

ResMed designet den innovative ActiveAir-ventilasjonsteknologien for å gi minst mulig ventilasjonsflow og effektivisere behandlingen.

HumidX™ vannfri fukting kan settes inn mellom masken og slangen, slik at filtret fanger opp luftens varme og fuktighet før den slippes ut av slangens innebygde ventil.

HumidX er like brukervennlig som det er innovativt, og krever verken vann eller strøm. I stedet fungerer det unike fuktighetsfiltret (HME) i synergi med den innebygde ventilen for å stabilisere varme- og fuktighetsnivået når pasienten puster inn eller ut.

AirFit P10-løsningen for AirMini

kvinne-sove-med-airfit-P10-for-airmini-CPAP-maske-resmed-mobile

En videreføring av arven av etter AirFit P10

For å holde oss til det enkle har vi tatt den innovative designen til ResMeds minste og bestselgende neseputemaske, AirFit P10, og tilpasset den til AirMini.

AirFit P10 for AirMini kombinerer de best mottatte funksjonene til den opprinnelige masken med våre nyeste teknologier.

AirMini-løsningen

airfit-p10-for-airmini-oppløsning-CPAP-maske-resmed-mobile

AirMini er liten, har mange funksjoner og gir pasienten den beste behandlingen, slik du forventer fra ResMed – i en komplett pakke som er virkelig kompakt og pasientvennlig.

Løsningen omfatter masken, AirMini-apparatet, en slange med innebygd ventil og AirMini-appen, som pasientene bruker til å følge med på behandlingsdataene og administrere komfortinnstillingene sine på en lettvint måte via en smarttelefon eller et nettbrett.

Garanti og tjenester

Leter du etter service- og garantiinformasjon om AirFit P10 for AirMini -masken? Finn svarene på spørsmålene i vårt ressurssenter.

Referanser:

* As of 04, April 2017.