Nox T3 polygrafenhet for voksne og barn | ResMed

Nox T3

Nox T3 - bærbart søvnregistreringsapparat

Nox T3® fra NOX Medical er en bærbar søvnregistreringsenhet som gjør det mulig å diagnostisere søvnrelaterte respirasjonssykdommer i hjemmet. Dette kompakte, lette polygrafiske apparatet registrerer alle standard respirasjonsparametere og har to ytterligere bipolare ExG-kanaler

Produktkode: 7072141

Nøkkelfunksjoner

  • Ved å bruke Bluetooth®-teknologi for å skape et trådløst nettverk for kroppsområdet, sparer Nox T3 tid under tilkobling, øker komforten for pasienten din, rengjøringskostnader og reduserer sannsynligheten for mislykkede hjemmestudier.
  • En innebygd mikrofon gjør opptak av høy lydkvalitet. Dersom du spiller av lyden sammen med de andre innspilte signalene, kan det gi deg ny innsikt i søvnvanene til pasienten din, og hjelpe deg med å fininnstille diagnosen.
  • Omfattende signalkapasitet leverer detaljerte data for forbedret diagnostikk. Nox T3 registrerer respirasjonsforsøk for abdomen og toraks og kalkulert flow (RIP-flow), flow fra nesekateter og masketrykk, kroppsposisjon og aktivitet, SpO2, puls og pletysmografi og EtCO2-signaler (valgfritt). Den innehar også to fleksible bipolare kanaler for termistor, EKG, EMG, EEG eller pneumoflowmåler.
  • Lette, kompakte Nox T3 er ideell for barnepasienter. Den innehar et tuklesikkert, låst batterideksel for å trygge sikkerheten til dine yngre pasienter.

Garanti og tjenester

Ser du etter service og garantiinformasjon om Nox T3 tilkoblet polygrafienhet?

Finn svarene på spørsmålene dine i vårt ressurssenter.

Relaterte produkter

Nox A1 er et sofistikert, allsidig polysomnografisystem som leverer sikre og presise målinger fra søvnstudier av voksne og barn.

Les mer

Noxturnal-søvnanalyserings- og rapporteringsprogramvare er en grensesprengende løsning som drar full nytte av det fulle potensialet til Nox A1- og T3-registreringssystemene.

Les mer
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]